RESULTADOS FIN DE SEMANA (7 a 9 de MAIO)

LUMIEIRA LUGO BENXAMÍN 3 - 4 MªAUXILIADORA(ALEVÍN)
Partido Amigable; Pavillón da Piringalla.
Sábado 09/05/09, 17:00h
Partido preparatorio moi completo, contra un bo equipo rival e aínda por riba de maior categoría; sensacións moi positivas de cara a seguir millorando e correxir erros, cunha actitude de concentración e esforzo de todo o equipo.
Goles: DAVID(2) e ADRIÁN
---------------------------------------------
LUMIEIRA LUGO ALEVÍN 0 - 7 MªAUXILIADORA(INFANTIL)
Sábado 09/05/09, 18:00h
Partido excepcional o xogado polo equipo alevín contra un rival de categoría moi superior e que nos veu moi ben para esforzarnos un pouco máis para seguir no camiño da mellora e do progreso. Excepcional o traballo en equipo, destacando todos en xeral e o bon facer dos xogadores benxamíns(e o seu desparpaxo) e o noso porteiro Jano en particular.
LUMIEIRA LUGO SENIOR 2 - 4 BAR SAXO
Partido COPA (VOLTA)
(IDA)=2-2 //Eliminatoria = 4-6
Xoves 07/05/2009
Pav. do Palomar, 21:00h
Partido xogado outra vez de "tú a tú" ante un equipo rival de moita experiencia; empezamos un pouco durmidos e cun 0-2 nos 4 primeiros minutos tivemos que xogar a remolque todo o partido; ainda sí soubemos traballar en equipo, facendonos os donos do encontro e aínda marcandonos un gol en propia porta chegamos a poñernos a 2-3 nos derradeiros 5 minutos, pero non poido ser; ainda sí foi encomiable o traballo e o derroche de gañas de todos, non só neste partido senon durante toda a tempada. Noraboa a todos!! E a seguir traballando para non parar de crecer.
Goles: DIEGO e RUBÉN