IMPRESIONATE la ilusión, IMPRESIONANTE el esfuerzo, IMPRESIONATE el derroche de ganas, de compromiso,de saber hacer... IMPRESIONANTE todo!

Merecimos más premio, pero el deporte es así! A veces injusto, y con estas experiencias también se aprende y mejora (a veces mucho más)

Enhorabuena a todos/as y cada uno/a de los jugadores, afición, familiares y técnicos ... todos/as volvimos a dar ejemplo de deportividad, esfuerzo, ilusión y buen hacer!! Enhorabuena!!
Campionato Galego de Fúbol Sala Benxamín
(Semifinal)
Pavillón do Restollal (Santiago de Compostela)
Sábado 16/05/09; 18:30 h
Partido de tremenda igualdade, no que houbo grande diferencia entre a primeira e a segunda mitade; Na primeira parte tivemos o xogo controlado e sen pasar apuros en defensa marchamos ao descanso cun 1-0(Carlitos), e algunha oportunidade máis que puidemos materializar; Na segunda todo cambiou e o encontro toleou en xogo e ocasións. Nun periodo de 1 minuto marcáronse 3 goles [2-0(David), 2-1 e 3-1(Adrián)] e atolondrouse todo en beneficio do equipo rival; non igualdade nos criterios arbitrais, erros puntuais, mala sorte e o aturdimento xeralizado fixeron que o VERIN F.S. inxustamente remontara o encontro.
A sorte nos foi esquiva, pero de todos xeitos foron exemplares os valores demostrados no terreo de xogo neste encontro e ao longo de toda a tempada. Noraboa a todos! E a seguir adestrando, aprendendo e mellorando, xa que aínda estamos empezando... quedan moitos partidos, campionatos, finais por xogar, por gañar, por perder ... e sobre todo por desfrutar!!!