LUMIEIRA LUGO BENXAMÍN 6 - 0 PALAS DE REI
OCTAVOS DE FINAL
(CAMPIONATO PROVINCIAL)
Sábado, 18 / 04 / 09,
Pav. Infanta Elena, 10:00h
Partido sen moitos atrancos que o equipo encarrilou xa na primeira parte(parcial de 5-0) cunha grande eficacia ante a portería rival. Na segunda parte o xogo non foi tan fluido, pero é de destacar a concentracción e seriedade defensiva en todo o partido, algo importantísimo nos partidos que se aveciñan. Noraboa a todos e recordar que non hai que confiarse. E agora a agardar o seguinte rival en cuartos...
Goles: DAVID(2), ADRIÁN, CARLOS, IVÁN, YAGO

LUMIEIRA LUGO ALEVÍN 2 - 7 ALBEIROS
PARTIDO AMIGABLE
Venres, 17 / 04 / 09,
Pav. Albeiros, 18:30h
Partido para seguir millorando, no que ante un equipo superior vironse unhas actitudes en todos os xogadores moi positivas, de esforzo, ilusión e gañas. Cabe resaltar ,ademais de (como sempre) a actuación do noso porteiro(JANO) e da seguridade do noso capitán (GERMÁN),os xogadores benxamíns que estiveron moi destacados e en especial o desparpaxo do máis pequeno (Samuel Monín), que demostrou que non fai falla ser moi grande para xogar ben e sen medo. Noraboa a todos!
Goles: PABLO VALCARCE, GERMÁN

LUMIEIRA LUGO SENIOR - CERVECERÍA ZODIAC
PROMOCIÓN DE ASCENSO A 1ªDIV. LOCAL (IDA)
Pav. Palomar, 21:00
Partido que non se chegou a desputar pola incoparecencia do equipo rival, e que a priori conleva a triste(polo xeito de conseguila) clasificación e ascenso a categoría superior, ainda que haberá que manterese atentos a resolución federativa.
--------------------------------------------------------
CORRE CON NÓS (AS TERMAS)
Domingo, 19 / 04 / 09, As Termas, 12:00h
Espectacular (outra vez) a actuación dos nosos compañeiros nesta carreira do circuito CORRE CON NÓS, na soleada maña do domingo.
Na Categoría A participaron:
IVÁN Navia, JACOBO Mulet, ADRIÁN Rodríguez, SAMUEL Monín e PATRICIA Mulet.
Na Categoría B participaron:
PABLO Valcarce, PABLO Jul e JUANJO Traseira.
Na Categoría G participou:
CHOURY
Cabe resaltar a
1ª posición de JACOBO MULET e
2ª posición de IVÁN NAVIA na Categoría A, aínda que todos os compañeiros participaron con moita ilusión e esforzo. Noraboa!